Kierrätys

Kierrätyskoneemme toimittaa pääasiassa saksalainen Doppstadt, joka on yksi maailman tunnetuimmista ympäristötekniikan yrityksistä. Doppstadtin valikoimaan kuuluvat koneet sopivat kaikenlaiseen materiaalintyöstöön kierrätyksen ja jätteiden käsittelyn saralla. Laadukaat ja innovatiiviset koneet toimivat luotettavasti ja säilyttävät jälleenmyyntiarvonsa. Koneet tunnetaan myös erinomaisesta suorituskyvystä, vähäisestä energiankulutuksesta ja huipputason ympäristöystävällisyydestä.

Doppstadt valmistaa niin sähkö- kuin dieselkäyttöisiä koneita mobiilimalleina ja kiinteästi asennettaviksi murskaukseen, lajitteluun, seulontaan ja erotteluun. Doppstadtin koneita käytetäänkierrätyskeskuksissa ja terminaaleissa yli 40 maassa. 
Lue lisää osoitteesta www.doppstadt.com 
Zemmlerin rumpuseulat kahdella seulalla erottelevat tehokkaasti jopa kolme jaetta. Rumpuseulat ovat nyt saatavilla valikoimassamme. Lue lisää osoitteesta www.zemmler.dezemmler.de

 

Kverning

MURSKAUS

Doppstadt valikoimasta löytyvät hidaskierroksiset valssimurskaimet ja nopeakierroksiset vasaramurskat. Koneita on saatavana diesel- tai sähkömoottorilla, sekä useilla erilaisilla mobiili-alustoilla sekä kiinteästi asennettavana.

Siktning sortering

LAJITTELU

Doppstadt koneilla voi erotella materiaalin kahteen tai useampaan jakeeseen. Rumpu- ja tähtinäytöt, tuulierottimet ja Splitter-sarja, joka lajittelee materiaalit eri osiin painon, koon jne. Perusteella. Saatavilla on myös Zemmlerin rumpuseulat ainutlaatuisilla kaksoisrummuilla.

Mixning/Vändning

SEKOITTAJAT/KÄÄNTÄJÄT

Doppstadt koneet sekoittamiseen tai biomassan erottamiseen biokaasutuotantoon (biopresse) sekä kompostinkääntäjät.

 

Förbehandling Biogas

ESIKÄSITTELYN BIOKAASU

Biohajoavat materiaalit, elintarviketeollisuuden romut, lajiteltu ruokajäte kotitalouksista ja ravintoloista erotetaan pakkauksista biokaasun tuotantoon soveltuvaksi lietteeksi.

 

 

UPP