Seulat

Seulonnan ja erottamisen osalta meillä on laaja valikoima koneita, jotka vastaavat monenlaisia ​​tehtäviä tuotevalikoimassamme. Täältä löydät klassiset rumpuseulat useimmille materiaaleille. Tähtinäytöt ovat puuta ja maata jne. Tuulen seulonta, jossa voit helposti erottaa valon raskaista materiaaleista käyttämällä voimakasta ilmavirtaa. Uusi Splitter-sarja, joka käyttää ainutlaatuista ruuvirengasta, lajittelee tuotteet koon ja muodon mukaan sekä korkean hyötysuhteen värähtelevät renkaat, jotka on suunniteltu asiakkaan tarpeiden mukaan kaikesta hyvin pienistä hiukkasista raskaisiin suuriin kappaleisiin. Nyt myös Zemmlerin rumpunähtävyydet ainutlaatuisilla kaksoisrumpuillaan.

trumsikt

RUMPUSEULAT – SM/SST

Useimpien materiaalien, kuten maaperän, kompostin, kuoren, hiekan, soran, puun ja erityyppisten jätteiden seulonta. Saatavana sekä pyöränä että ratana (SM) kiinteiden ratkaisujen (SST) lisäksi.

MS6700 produktbild 2

RUMPUSEULAT - ZEMMLER

Useimpien materiaalien, kuten maaperän, kompostin, kuoren, hiekan, soran, puun ja erityyppisten jätteiden seulonta. Saatavana sekä pyöränä että ratana (SM) kiinteiden ratkaisujen (SST) lisäksi.

stjarnsikt start

TÄHTISEULA - DST/HS

Vaakatasoseulat hienojen ja karkeiden jakeiden lajitteluun. Lopullisen jakeen koko voidaan määrittää valitsemalla eri tähtikoot ja -nopeudet. Tällainen seula on hyvä lisäys hitaasti liikkuvaan jauhimeen.

airflex 1500 Start

TUULEN SEULONTA - WS

Tuulilasi erottaa esimerkiksi kivi, betoni ja rauta trikeestä ja muista palavista aineista käyttämällä voimakasta ilmavirtaa ja pyörivää rumpua. Saatavana sekä pöytä- että mobiiliversioina.

 

splitter selector start

SPLITTER

Ainutlaatuinen erotustekniikka, joka lajittelee esineet painon, koon ja muiden fyysisten ominaisuuksien perusteella. Erottaa vaikeita materiaaleja, kuten kotitalousjätteet, teollisuusjätteet ja suuret määrät, romu, puu, orgaaninen jäte ja purkujäte

selma sorteringsrobot

LAJITTELUROBOTTI – SELMA

Lajittelurobotti teollisuus- ja rakennusjätteille, jonka on suunnitellut ja tuottanut sisaryhtiö OP Teknik. Hyödynnetään uusinta sensoritekniikkaa ja hyperspektristä kuvantamisteknologiaa yhdistettynä laitteiston oppimiskykyyn.

 

 

 

UPP