Materiaalinkäsittely

Sennebogen on maailman suurin ja nopeimmin kasvava materiaalinkäsittelykoneiden valmistaja, jonka tuotevalikoima on markkinoiden kattavin. Sennebogenin materiaalinkäsittelykoneissa hyvä suorituskyky, kapasiteetti ja huipputason luotettavuus yhdistyvät miellyttävään ja turvalliseen käyttökokemukseen. Koneita on saatavana useilla tukevilla alustoilla (pyörillä, tela-alustaiset, kiskot, gantryt ja erikorkuiset pylonit). Alusta valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Käyttömukavuuden ja loistavan näkyvyyden takaavat koneiden hydraulisesti nostettavat ja laskettavat hytit, ja jopa 40 metrin etäisyydelle ulottuva puomi. Erilaisten pikaliitinjärjestelmien ja lukuisten erilaisten varusteiden ansiosta Sennebogenin materiaalinkäsittelykoneet ovat ihanteellinen valinta kierrätykseen, romutukseen, metsätöihin ja terminaaleihin.  Lue lisää osoitteesta www.sennebogen.com

 

Materialhantering Skrot 2021

KIERRÄTYS

Sennebogen tarjoaa kattavan valikoiman materiaalinkäsittelyyn tarkoitettuja koneita, joilla kierrätys- ja romutustyöt onnistuvat tehokkaasti. Koneita on saatavana useilla tukevilla alustoilla (pyörä, tela, kisko, gantry ja erikorkuiset pylonit). Alusta valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Käyttömukavuuden ja loistavan näkyvyyden takaavat koneiden hydraulisesti nostettavat ja laskettavat hytit.

Koneet kootaan moduuleista. Saatavana on monia erilaisia alustoja, kuten pyörä- ja telaketjualustoja sekä kiinteitä alustoja. Kaikki koneet ovat saatavana diesel- tai sähkökäyttöisinä.

Materialhantering Hamn skog2021

SATAMAT, TERÄS- JA METSÄTEOLLISUUS

Sennebogen tarjoaa kattavan valikoiman materiaalinkäsittelyyn tarkoitettuja koneita,jotka tehostavat materiaalivirtojen käsittelyä satamissa, terminaaleissa ja teollisuudessa. Kattava valikoima käsittää pick & carry -koneet kuin suuret satamakoneet. Koneita on saatavilla useilla tukevilla alustoilla(siirrettävät, telat, kiskot, gantry ja erikorkuiset pylonit). Alusta valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan.Käyttömukavuuden ja loistavan näkyvyyden takaavat koneiden hydraulisesti nostettavat ja laskettavat hytit.

demoleringsmaskiner 2

PURKUTYÖT KORKEALLA

SENNEBOGEN 830 R-HDD ja 870 R-HDD ovat kestäviä, joustavia ja monipuolisia yleiskoneita, jotka on erityisesti suunniteltu purku- ja purkutöihin.

 

UPP