Tuotteet

Toimitamme liikkuvia ja kiinteitä koneita sekä järjestelmäratkaisuja nykyaikaiseen materiaalinkäsittelyyn, purkamiseen, kierrätykseen ja jätehuoltoon. Työskentelemme eräiden markkinoiden vahvimpien tuotemerkkien kanssa:

Doppstadt, jolla on tehokkaat murskaimet ja seulat.

Zemmlerin rumpuseulat kaksoisseulalla.

Sennebogenin tunnetut materiaalinkäsittelykoneet kierrätys-, romu-, metsätalous- ja terminaalitoimintoihin.

Albachin mobiili puuhakkuri, työkalut ja teleskooppinosturi puiden kaatoon.

OP Erjo kiinteät hakkurit.

Rotobec materiaalinkäsittelylaitteet.

 

Produkt Atervinning2021

KIERRÄTYS

Edustamme Saksalaista Doppstadt kierrätyslaitevalmistajaa. Mallistosta löytyvät koneet mm. murskaukseen, erotteluun, seulontaan ja lajitteluun. Saatavana tela ja pyöräalustaisina, sekä kiinteinä. Voimanlähteinä diesel- tai sähkömoottorit. Myymme myös Zemmler kaksoisrumpuisia seuloja.

Produkt Materialhantering 2021

MATERIAALINKÄSITTELY

Sennebogen tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman materiaalinkäsittelylaitteita. Diesel- tai sähkökoneita on saatavilla luokissa 16-400 t purkutöihin, satamiin, terminaaleihin, puun ja romun käsittelyyn ja kierrätysmateriaalien lajitteluun.

 

Albach Chippers 2021

HAKKURIT

Albachin mobiilihakkuri erittäin suurella teholla, työkalut puiden kaatoon ja Albach Fellcrane -teleskooppinosturi puiden kaatoon. Voimme tarjota myös kiinteitä hakkureita järjestelmäyhtiömme OP Erjolta.

Verktyg Rotobec 2021

MATERIAALINKÄSITTELYLAITTEET

Rotobecin työkaluvalikoimaan kuuluu tarttujat, monitoimityökalut, kauhat jne. kierrätys-, metsä- ja romuteollisuudelle. Jokaisesta työkalusta on saatavana useita malleja ja kokoja.

 

 

UPP