Kierrätyskoneet - Mobiili

Kierrätyskoneemme mobiili toimittaa pääasiassa saksalainen Doppstadt, joka on yksi maailman tunnetuimmista ympäristötekniikan yrityksistä. Doppstadtin valikoimaan kuuluvat koneet sopivat kaikenlaiseen materiaalintyöstöön kierrätyksen ja jätteiden käsittelyn saralla. Laadukaat ja innovatiiviset koneet toimivat luotettavasti ja säilyttävät jälleenmyyntiarvonsa. Koneet tunnetaan myös erinomaisesta suorituskyvystä, vähäisestä energiankulutuksesta ja huipputason ympäristöystävällisyydestä. Doppstadt valmistaa niin sähkö- kuin dieselkäyttöisiä koneita mobiilimalleina ja kiinteästi asennettaviksi murskaukseen, lajitteluun, seulontaan ja erotteluun. Doppstadtin koneita käytetäänkierrätyskeskuksissa ja terminaaleissa yli 40 maassa. Lue lisää osoitteesta www.doppstadt.com Zemmlerin rumpuseulat kahdella seulalla erottelevat tehokkaasti jopa kolme jaetta. Rumpuseulat ovat nyt saatavilla valikoimassamme. Lue lisää osoitteesta www.zemmler.dezemmler.de

 

Kverning

HITAASTI PYÖRIVÄ MURSKAIN

INVENTHOR ja METHOR ovat seuraavan sukupolven murskaimet, jotka perustuvat tunnettuun DW-sarjaan. Tehokkaat hitaasti liikkuvat hiomakoneet, jotka käsittelevät teollisuusjätettä, kierrätettyä puuta, kantoja, kotitalousjätettä ja puutarhajätettä jne. 

Finkross AK NZ2

NOPEASTI PYÖRIVÄ MURSKAIN

Nopeat murskaimet, jotka soveltuvat kierrätetyn puun, hakkeen, kuormalavojen, juurien ja latvojen sekä erilaisten palavien jätteiden murskaamiseen. Hajoaminen tehdään rummussa vapaasti riippuvilla vatkaimilla, koko määritetään arinaa vasten.

SM620SA 2

RUMPUSEULA – Doppstadt

Useimpien materiaalien, kuten maaperän, kompostin, kuoren, hiekan, soran, puun ja erityyppisten jätteiden seulonta. Säädettävä kuormantunnistustulo tarjoaa hyvän käyttöasteen ja suuren kapasiteetin.

 

MS4200 produktbild 2

RUMPUSEULA - Zemmler

Useimpien materiaalien, kuten maaperän, kompostin, kuoren, hiekan, soran, puun ja erityyppisten jätteiden seulonta. Saatavana sekä pyöränä että ratana (SM) kiinteiden ratkaisujen (SST) lisäksi.

stjarnsikt start

TÄHTISEULA - Selector

Vaakatasoseulat hienojen ja karkeiden jakeiden lajitteluun. Lopullisen jakeen koko voidaan määrittää valitsemalla eri tähtikoot ja -nopeudet. Tällainen seula on hyvä lisäys hitaasti liikkuvaan jauhimeen.

DU265 ny

KOMPOSTINKÄÄNTÄJÄT

Klassinen DU-sarja koostuu tehokkaista kompostinverttereistä (pystysuuntaisista inverttereistä), joilla on suuri läpäisykyky, kestävyys ja helppo säätö. Yhdistettynä voimanottoakselin traktoriin kolmipistekiinnikkeellä.

-->
UPP