Murskaimet - Allreco, Ceron + AK/NZ + BST

 

Valssimurskaimet (Hidaskierroksiset) - CERON

 

CERON TYPE 206

CERON TYPE 206

132/200/315/400 kW sähkömoottori AC, telineen runko paikallaan. Erittäin voimakkaasti rakennettu karkea murskain, 22 tonnia. 2,6/3,8 m kohotettu syöttötasku. 2 m pitkä murskaimen roottorin halkaisija 600/800 mm ja vastaleikkauskampa vaihdettavilla pultattuilla leikkaustyökaluilla. Työkalukoko S: 95 kpl, M: 100 kpl, L: 14/28 kpl tai XL: 9/18 kpl sovitettuna spiraaliin roottorin ympärille sopivilla työkaluilla. Hydraulisesti avattava murskauskammio työkalun vaihtoa ja huoltoa varten koneen sivulta.

 

CERON TYPE 256png

CERON TYPE 256

132/200/315/400 kW sähkömoottori AC, jalustan runko, paikallaan. Erittäin vahvasti rakennettu karkeamurskain, 24 tonnia. 3,0/4,0 m leveä syöttötasku. 2,5 m pitkä murskaimen roottorin halkaisija 600/800 mm ja vastaleikkauskampa vaihdettavilla pultattuilla leikkaustyökaluilla. Työkalukoko S: 115 kpl, M: 100 kpl, L: 17/34 kpl tai XL: 11/22 kpl. Hydraulisesti avattava murskauskammio työkalun vaihtoa ja huoltoa varten koneen sivulta.

 

CERON TYPE 306

CERON TYPE 306

315/400 kW sähkömoottori AC, kolmijalan runko. Erittäin vahvasti rakennettu karkeamurskain 28 tonnia. 3,6/4,7 m leveä syöttötasku. 3 m pitkä murskaimen roottorin halkaisija 600/800 mm ja vastaleikkuukampa vaihdettavilla pultattuilla leikkaustyökaluilla. Työkalukoko S: 145 kpl, M: 125 kpl, L: 21/42 kpl tai XL: 14/28 kpl. Hydraulisesti avattava murskauskammio työkalun vaihtoon ja helppoon huoltoon.

 

CERON TYPE 308

CERON TYPE 308

315/450 kW sähkömoottori AC, jalustan runko, paikallaan. Erittäin vahvasti rakennettu karkeamurskain 38-45 tonnia. 3,6/4,7 m leveä syöttötasku. 3 m pitkä, karkea murskaimen roottorin halkaisija 800/1000 mm ja vastaleikkauskampa vaihdettavilla pultattuilla leikkaustyökaluilla. Työkalukoko M: 150 kpl, L: 21/42 kpl tai XL: 14/28 kpl. Hydraulisesti avattava murskauskammio työkalun vaihtoon ja huoltoon koneen sivulta.

 

BST - Murskaimet (mid speed)

 

BST 2000

BST 2000

BST silppua vaikeita materiaaleja, suuret määrät eivät ole ongelma: Materiaalista ja seularitilöistä riippuen tuotantokapasiteetti on 10-40 t/h. Vastaleikkauskampa varmistaa maksimaalisen suorituskyvyn ja kompaktin rakenteen. Kone ilmoittaa valoilla, kun se on valmis lisäämään materiaalia, milloin sillä on optimaalinen materiaalimäärä ja jos se on saanut liikaa. Vesijäähdytteiset synkroniset moottorit säästävät energiakustannuksia. Vankka rakenne ja kulumaton vetolaite minimoivat ylläpitokustannukset.

 

Hienomurskaimet (Nopeasti pyörivä) - AK/NZ

 

AK 440 VE

AK 440 VE

250 kW sähkömoottori AC, kolmijalkainen runko, 22,5 tonnia. 2,6 m pitkä ja 1,75 m leveä kuorman tunnistava syöttö. Roottorin paino 2,5 tonnia, 4 riviä vapaasti roikkuvia säleitä, vaihdettavat seularitilät alkaen 30 mm.

 

AK 540 VE

AK 540 VE

315 kW sähkömoottori AC, kolmijalkainen runko, 22,5 tonnia. 2,6 m pitkä ja 1,75 m leveä kuorman tunnistava syöttö. Roottorin paino 2,5 tonnia, 4 riviä vapaasti roikkuvia säleitä, vaihdettavat seularitilät alkaen 30 mm.

 

AK 640 VE

AK 640 VE

450 kW sähkömoottori AC, kolmijalkainen runko, 22,5 tonnia. 2,6 m pitkä ja 1,75 m leveä kuorman tunnistava syöttö. Roottorin paino 2,5 tonnia, 4 riviä vapaasti roikkuvia säleitä, vaihdettavat seularitilät alkaen 30 mm.

 

AK 640L VE

AK 640L VE

450 kW sähkömoottori AC, kolmijalkainen runko, 26 tonnia. 5,7 m pitkä ja 1,75 m leveä kuorman tunnistava syöttö. Roottorin paino 2,5 tonnia, 4 riviä vapaasti roikkuvia säleitä, vaihdettavat seularitilät alkaen 30 mm.

 

NZ 180 VE

NZ 180 VE

250, 315, 450 kW sähkömoottori AC, kolmijalkainen runko, 17 tonnia. 0,6 m pitkä ja 1,75 m leveä kuorman tunnistava syöttö (tarkoitettu vain kuljetinhihnan syöttöön). Roottorin paino 2,5 tonnia, 4 riviä vapaasti roikkuvia säleitä, vaihdettavat seularitilät alkaen 30 mm.

 

Faktaa Allrecon karkeamurskaimista, CERON

Allrecoin hitaasti liikkuvan yksirullisen hiomakoneen tehokkaat murskaimet toimivat leikkausroottorilla, joka jauhaa materiaalin hydraulisesti ohjattua vastateräskampaa vasten, joka joustaa automaattisesti irti koneen suojaamiseksi ylikuormitettuna. Kone on yksinkertaisesti rakennettu, ajettu suoraan voimakkaan vaihteiston kautta ja on suhteellisen herkkä vakaville epäpuhtauksille. Ne voidaan asettaa työmaalle karkeiden tai hienompien materiaalien jauhamiseksi tarpeen mukaan ja ratkaisemaan vaikeimmat tehtävät esimerkiksi teollisuuden, purkujätteen, jäännöspuun, kantojen, puutarhajätteiden, kotitalousjätteiden ja paljon muuta palavan jätteen jauhamisessa.

CERONin voimanlähteenä on ABB:n kehittämä AC-moottori. Järjestelmää käytetään taajuusohjauksella ja saatavilla on enemmän moottorivaihtoehtoja. Koneet on varustettu kuormitusantureilla, jotka mukauttavat puristusvoiman tehtävään. Ne voidaan käynnistää vahvalla vääntömomentilla nollakierrokselta, jolloin syöttösuppilon ei tarvitse olla tyhjä käynnistyksen yhteydessä. Koneet ovat erittäin kestäviä, huoltoystävällisiä ja luotettavia sekä suuren kapasiteetin.

Sekamateriaalit tai monofraktiot ovat jokapäiväistä ruokaa CERON-murskaimille. S-, M-, L- tai XL-koon vaihdettavien pulttiterätyökalujen ansiosta murskain mukautuu nopeasti erilaisiin murskaustöihin. Materiaaliosuus alle 100 mm. Hyväksi todistettu lisävaruste (rajoitin) palauttaa suuremmat materiaalinpalat murskauskammioon toista käsittelyä varten. Murskaimia on saatavana kiinteinä ja sähkökäyttöisinä malleina eri kokoisina.

Ota yhteyttä myyjään

Joakim Monto

Joakim Monto

Branch Manager

Branch Manager

+358 44 244 4007
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Jarkko Ventomäki

Jarkko Ventomäki

Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkö

+358 400 150 182
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ominaisuudet : CERON grovkrossar är kända för höga prestanda, hög kvalitét och högt andrahandsvärde.

 • Todistettu, hyvin harkittu kompakti muotoilu
 • Koneita kaikkiin tarpeisiin sekä koossa, moottoriteholla että ajotilassa
 • Suoravetoinen yhden telan periaate optimaalisen tuottavuuden ja alhaisten käyttökustannusten saavuttamiseksi
 • Suuri syöttötasku, joka sopii pyöräkuormaajien lastaukseen
 • Hitaasti pyörivä kulumissuojattu roottori aggressiivisilla murskaustyökaluilla
 • Suojattu kovalta rikkoutumattomalta kontaminaatiolta joustavalla viiltosuojakammalla
 • Saatavana eri hampaat S (pieni), M (keskikokoinen), L (iso), XL (erittäin suuri)
 • Erilaisia ​​murskaustyökaluja eri materiaalien optimaaliseen hajottamiseen
 • Helposti vaihdettavat, pultatut murskaustyökalut roottorissa ja vastaleikkauskampa
 • Ylisuuren materiaalin palauttaminen murskauskammioon toista käsittelyä varten
 • Yksinkertainen palvelu suurten ovien ja luukkujen kautta
 • Voidaan helposti yhdistää muihin Allrecon tuotteisiin

 

Faktaa Allreco High Speed ​​​​murskaimista AK/NZ

Nopeat murskaimet, joissa on vapaasti kääntyvät vasarat ja seularitilä tai murskauspalkki hienomurskaamiseen. Koneet murskaavat palavaa ja kompostoivaa materiaalia, esimerkiksi jakeita, joissa on rajoitettu määrä metallisia ja muita kovia epäpuhtauksia: kierrätettyä puuta, lavoja, puutarhajätteitä, biojätettä ja erilaisia ​​muita palavia, mieluiten esimurskattuja ja metallieroteltuja materiaaleja. Hajotus suoritetaan nopeasti pyörivällä iskurummulla, jonka keinumassa on jopa 2,5 tonnia ja vapaasti heiluvilla iskuilla, jotka on varustettu kulutusta kestävillä ja helposti vaihdettavilla iskukärjillä. Kuormituksen tunnistavat syöttöjärjestelmät ja seulontaritilät mahdollistavat tehokkaan ja joustavan tuotannon 30 mm koosta ylöspäin.

 

Ota yhteyttä myyjään

Joakim Monto

Joakim Monto

Branch Manager

Branch Manager

+358 44 244 4007
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Jarkko Ventomäki

Jarkko Ventomäki

Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkö

+358 400 150 182
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ominaisuudet: AK/NZ Hienomurskaimet tunnetaan korkeasta suorituskyvystä, korkeasta laadusta ja korkeasta jälleenmyyntiarvostaan

 • Todistettu, hyvin harkittu kompakti muotoilu
 • Koneita kaikkiin tarpeisiin sekä koossa, moottoriteholla että ajotilassa
 • Kuorman tunnistava materiaalin syöttö aggressiivisella rummulla
 • Raskas iskuroottori, jossa limittyvät vapaasti heiluvat raskaat iskut parhaan tuloksen saavuttamiseksi
 • Iskukärjet eri malleissa eri materiaalien optimaaliseen hajoamiseen
 • Helposti vaihdettavat, pultatut murskaustyökalut, vasarat ja seularitilä
 • Helppo palvelu suurten ovien ja luukkujen kautta
 • Monipuolinen lisävarusteineen, jotka sopivat erilaisiin työolosuhteisiin ja toiveisiin

 

UPP